Новини

Основні новини про локалізацію в Україні

Робоча зустріч. «Порядок підтвердження ступеню локалізації та формування переліку предметів закупівлі. Яким він має бути?»

Робоча зустріч. «Порядок підтвердження ступеню локалізації та формування переліку предметів закупівлі. Яким він має бути?»

Запрошуємо керівників та профільних спеціалістів підприємств-учасників публічних закупівель (постачальників) на зустріч з обговорення та постановки питань, відповіді на які необхідно відобразити в підзаконних актах до Закону України №1977-ІХ від 16.12.2021. "Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості".

Зустріч відбудеться 01.02.2022 о 12-00.

Місце проведення: ФРУ, вул. М.Коцюбинського, 1, конференц-зала, (4 пов.),

Питання, передбачені для обговорення:

1. Презентація норм ЗУ №1977.

2. Попереднє обговорення механізму реалізації норм ЗУ через підзаконні акти.

3. Механізм підтвердження ступеню локалізації на прикладі держпрограми часткової компенсації вартості сільгосптехніки вітчизняного виробництва.

 

Попередня реєстрація за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (назва підприємства, П.І.Б., посада учасника, конт. номер тел.)


© 2024 Локалізація в Україні. Федерація роботодавців України. Усі права захищені. Сайт створено Dobreff Studio